Cilla och jag på snowboard i Lindvallen

24 feb fredag


Ett blåsigt Lindvallen idag. Ludde kände inte för snowboard idag så då blev det min tur på brädan. Åkte tillsammans med Cilla som oxå valde snowboard idag. Man känner sig som nybörjare det går för långt mellan varven. Fiskade upp Izabell och Cornelia, även Ludde åkte lite med oss.

Alice kämpar på med skidorna och lär sig väldigt fort.


Idag var det bestämt att vi skulle ta lunchen på gyllene måsen. Vi lyckades nästan pricka in alla där samtidigt.

Tuff tjej som fått leksak på McDonalds.

 


Sen var det dags att åka gemensamt till och med Alice skulle få åka ihop med oss. Tyvärr slutade den planen illa för Alice. Till Q-lan´s förfäran fastnade selen på Alice i knapplift en och q-lan försökt desperat få bort den medan vi andra bara kunde se på i sittliften snett ovanför. Mycket obehagligt. Nu slutade allting bra men q-lan var förstås skärrad över det som hänt.

Cilla lyxade till det med våfflor i stugan på eftermiddagen.

Kvällens middag blev tacos den lyckades vi lite bättre med än gårdagens…

Lite godis, ostbollar och chips fick bli fredagsmyset efter kvällsmaten.

Och nu har alla brudar sett färdigt på serien ”Stranger things”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *