Tandådalen och Hundfjället idag

Idag åkte vi till Tandådalen, Janne fick ”vänta lite” på morfar innan vi kom iväg. Han åkte med oss hem igår och hade sin skidutrustning i ”vår” takbox.

Härlig bild va? Fia med jättehuvudet och glasögonen på sen, gulligt!

Ludde ser lite mer normal ut tycker jag.

Janne fick äran att hjälpa en dam efter att hon gjort en ”Roland”, det händer allt för ofta för hans del.

På tal om morfar har han haft en ”lyckad” dag. Körde om kull Ludde i backen ( ramlade själv oxå), fick hoppa högt när han inte hoppade av liften i tid( igår gjorde han en ”Roland”, fastnade mellan pinnarna till liften) sen av slutade han dagen med att vippa bord så tre glas for omkull!!! ????❤️??

Det strulade lite för Ludde genom lift-passeringen men till slut så gick det bra.

Vi tog oss mellan hundfjället och Tandådalen med släpliften. Hann med trollskogen innan Janne behövde lite mat i magen… Det blev ingen hamburgare i hundfjällen utan medhavd matsäck i värmestugan, det är inte lätt att vara Jan alltid.

Mysigt med våra raster i värmestugan tillsammans.

Vi tog upp halva stället.

Alla ser söta ut utom, ja, hur lyckas han egentligen?

Till kvällen blev det O´Learys för grabbarna, de äldre, med Q-lan som chaufför. Tjejerna, de ”äldre” roade sig serie-maraton.  Efter en smarrig glassfest med barnen. Det var aldrig så tyst vid matbordet som vid det ögonblicket!

Jag och Cilla försökte oss på en dusch efter bastu, vilket gick sådär… Cornelia och Ludde hade duschat innan så något varmvatten var inte å tänka på!! ?❄️?

Vi fick värma oss med ett glas prosecco istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *