27 juni måndag

Idag fick vi höra åskan på avstånd och se ett riktigt hällregn. Det var över på en kvart, det bildades en rejäl vattensamling på uteplatsen men efter ytterligare en kvart var den borta.

Till dagens eftermiddagsfika var det då dags för barnens utmaning, prova italienskt godis och kakor. Vi förde noggranna anteckningar över vad som var godas och mindre goda. Det rådde lite olika meningar i tycke och smak.

 

Efter utmaningen fick jag försöka springa av mig allt det där söta. Jag fick springa kapp med ödlor och hittade lite längre bort en underbar allé att springa i. Både skugga och lite vindpustar, lyxigt och vackert!

Kvällsmaten blev senare och senare allt eftersom dagarna gick. Idag blev det grillning innan det var dags för Luna Park igen. Med våra biljetter, 2 för 1, blev det lite mera åka. Till och med vi vuxna roade oss med några åk.

IMG_1902-COLLAGE (1)

Ludde åker go-cart till hans stora lycka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *