24 juni Midsommarafton

Inga undantag för att det är midsommar. Dagens löpning blev lite kortare men den här gången var målet att få upp tempot genom att göra några tempoväxlingar. HIttade en ”skog” att springa i idag, italiens skogar är inte riktigt som hemma. Här har de gjorda bryggor och stigar som man får hålla sig till, inga egna små stigar syns till alls.

IMG_1607

Tidpunkten för min löpning blev lite mer mitt på dagen, vilket innebar en högre temperatur. Det märktes tydligt efter rundan. Varenda por i kroppen öppnade sig det blev en riktig detox, hahaha.

Idag blev det stranden under siestan. Då fick vi lära oss hur viktigt det är med väl insmorda kroppar. Hade varit bra med ett parasoll oxå. Själv hade jag ju hatten så jag kom lindrigt undan.

I övrigt märktes inte midsommarfirandet av något märkvärt. Jag tog fram min blomsterkrans men i övrigt fick det bli som det blev.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *