21 juni Tisdag

Den här dagen tror jag att jag slår ett rekord i längden på löpningen, det blev 9,5 km och jag kom iväg vid 10-hugget på förmiddagen. Jag tyckte att jag fick se lite mer och unnande mig att stanna och ta lite kort på vägen. Det blev några kilometer längs med stranden och en fontän mitt i bilgatan att titta på.

En av Lovisas härliga kommentarer när hon ska förklara för Cornelia och Ludde att dom faktiskt var lediga från skolan och man MÅSTE inte läsa nu. Tror hon var lite rastlös just då.

Tisdagar är det marknad och det missade vi förstås inte. Ludde shoppade sig ett par coola solbrillor.

Idag blev det lunch i pizzerian över gatan för alla, utom jag, förstås. Jag tog mig en sallad i restaurangen bredvid och såg till att få lösenordet till deras Wi-Fi. Sen var det bara att stå vid häcken och surfa på deras wi-fi resten av veckan, perfekt!

Till kvällen hade Lovisa lite frisersalong med sina nyinköpta hårklämmor, lyxigt!

Kvällen avslutades som vanligt med en god italiensk glass.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *