20 juni Måndag

Den här dagen blev löpningen lite längre och lite senare. En sträcka på 7,8 km och en tidpunkt vid 11-tiden.

IMG_1403

Kvällen innan hade Karin letat efter en butik med fräscha frukt och grönsaker som hon handlat i förra året de var i Bibione. Den hittade jag när jag tog min löprunda, det blev lite sightseeing på köpet när jag sprang.

Idag blev det ett strandbesök. Det var inte strålande sol denna dag, vilket jag var tacksam för. Jag tillsammans med barnen kan behöva en mjukstart med solandet.

Barnen hittade fina billiga armband som de köpte och hade kul med. Men roligast var nog att peta på de uppspolade maneterna som låg i sanden. Vi gjorde ett tappert försök att rädda några men tyvärr var det nog redan försent för deras del.

Efter siesta, var Ludde och Lovisa snabba i poolen, så fort de låste upp grindarna var dom där igen.

Några av oss roade sig med läsning mellan doppen. Medan de andra badade konstant hela tiden.

Till kvällen blev det ytterligare ett besök på Tivolit.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *