19 juni – Första dagen i Bibione

Jag började dagen med att springa, i lätt tempo i Bibione. Jag hade som mål inför denna resa att ge mig ut och springa en gång varje dag. Eller iallafall röra på mig på något sätt. Min första dag avverkade jag 5,1 km och kände mig nöjd med det!

Vi var lite osäkra på vem som skulle sova vart första natten, men vi började med Janne och Cornelia i våningssängen och Ludde och jag i dubbelsängen.

Vi fick fort lära oss att i Bibione har man siesta mellan 13:00-15:30, och då är poolen stängd!!! Lite märkligt kunde vi tycka men på ett sätt var det ju bra, barnen höll sig i skuggan vid dom klockslagen.

Första kvällen blev det grillning vid Anders och Karins uteplats. Vi saknade förstås Mia och Håkan som inte var med, därav skulle vi försöka få med alla på en och samma bild för att kunna skicka till dom som en glad hälsning från Italien.

Eftermiddagen blev det en sväng till Tivolit, Luna Park, som låg ett stenkast därifrån.

Cornelia och Ludde tvekade inte, de åkte den värsta åk-attraktionen direkt.

Innan det var dags att bege sig hemåt igen kunde vi inte gå förbi den italienska glassen. MUMS!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *